Muut palvelut

Tältä sivulta löydät muut tarjoamamme palvelut.
Ota yhteyttä

VUOKRAUSPALVELUT

Etsimme asunnollesi nopeasti vuokralaisen. Palveluumme kuuluu: asuntoesittelyt, tarkastamme hakijoiden luottotiedot, teemme sopimuspaperit, haastattelemme hakijat puolestasi, jotta voit valita asunnollesi sopivan vuokralaisen.

TOIMITILAT

Yksi keskeisimmistä palveluistamme on toimitilojen arviointi, myynti ja vuokraus. Jos tarvitset ammattilaisen apua toimitilan myyntiin, vuokraukseen tai sopivan tilan löytämiseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme, kuinka voimme auttaa.

JOUSTAVA PAKETTI

Räätälöity palvelu sijoittajille, perikunnille, yrityksille ja yhteisöille. Teemme täyden palvelun tarjouksen joustavalla hinnalla, joka kattaa kaikki tarpeesi. Vakioasiakkaanamme pystyt saamaan rahanarvoista etua kun keskität asuntoasiasi meille. Kulusi pysyvät kurissa, vaikka käyttäisit palveluamme usein.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Laadimme arviolausunnot ja arviokirjat tarpeidesi mukaan eri laajuisena osakehuoneistoista, kiinteistöistä, tonteista, mökeistä ja liikekiinteistöistä. Asiantuntijapalelumme auttaa sinua kun suunnittelet omaisuutesi realisointia tai tarvitset muuten näkemystä omaisuutesi arvosta. Kysy rohkeasti lisää.


OTA YHTEYTTÄ


2 + 15 =

Copyright © 2018 · Karjalan Kiinteistönvälitys Oy LKV · Tietosuojaseloste